İSTANBUL / BAĞCILAR - Orhangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi

11. sınıf öğrencilerimizle YKS hakkında konuştuk.

Nis

Minik Kalpler Kardeş Okulumuz için atıyor.

Kahramanmaraş'ta yaşanan yıkıcı depremlerden sonra yaraları sarabilmek adına Eğitimde Tek Yürek Programı kapsamında Kardeş Okulumuz Osmaniye Hasanbeyli Çok Programlı Anadolu Lisesi için Cuma Namazı çıkışında yardım topladık.

Toplanan yardım tutanak altına alınıp banka yoluyla kardeş okulumuzun Okul Aile Birliği hesabına yatırılmıştır.

Nis

Okulumuzun dört bir yanını zeka oyunlarıyla donattık.

Öğrencilerimizin akademik ve sportif gelişimlerinin yanı sıra zihinsel gelişimlerini de desteklemek adına okulumuzun çeşitli koridorlarına zeka oyunları ve standları ekleyerek öğrencilerimizin tenefüs ve öğle aralarında istifade etmelerini sağladık. Özellikle Satranç, Barikat ve Mangala oyunları ile gelişimlerini desteklediğimiz öğrencilerimiz için ilerleyen zamanlarda Katamino ve Hanoi Kulesi gibi oyunları da okulumuz bünyesine katarak bu gelişimi sürdürmeyi amaçlıyoruz.

Nis

11 Ayın Sultanı Ramazan ayında öğretmen, öğrenci ve velilerimizle birlikte çeşitli günlerde İftar programları düzenledik. Birlik ve beraberliğin önemini, paylaşmanın mutluluğunu idrak ederek Ramazan ayının hüzünle uğurladık ve ardından Bayramın sevincini yaşadık. Yüce Allah'tan tekrarının nasibini diliyor, tüm İslam aleminin geçmiş Ramazan Bayramını kutluyoruz.